Λίστα επιθυμιών /
0
0,00

Απολυμαντικό Τζελ χεριών

Απολυμαντικό χεριών Cliven Hygienic Line - 70% οινόπνευμα 75ml

Ειδικά σχεδιασμένο για βαθιά υγιεινή των χεριών.

Δρα σε δευτερόλεπτα, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και αφήνει τα χέρια σας απαλά με ένα ελαφρύ άρωμα.

Απαραίτητο σε κάθε περίπτωση που θέλετε να καθαρίσετε, να αρωματίσετε και να απολυμάνετε τα χέρια σας, τόσο στο σπίτι πριν το μαγείρεμα ή μετά το μαγείρεμα με προϊόντα όπως (σκόρδο, κρεμμύδι, ψάρι κ.λπ.), όσο και έξω, στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε πολύ δημοφιλή μέρη ( μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.).

  • Το τζελ είναι εμπλουτισμένο με ALOE VERA που είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό προϊόν και η ιδιότητά του το καθιστά επίσης καταπραϋντικό για περιοχές που επηρεάζονται από ερυθρότητα ή ερεθισμούς.
  • Οι αρετές του Θυμαριού συνδέονται με την παρουσία μιας συγκεκριμένης φαινόλης: της θυμόλης, ενός ισχυρού αντισηπτικού. Τοπικά, είναι καλό απολυμαντικό του δέρματος και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. 
  • Το Icelandic Lichen χρησιμοποιείται, χάρη στις καταπραϋντικές και αντισηπτικές του ιδιότητες, για την καθαριστική, απολυμαντική και αποσμητική του δράση. 
  • Ένα από τα προνόμια της Φυτικής Γλυκερίνης έγκειται στο ότι είναι μια υγραντική ουσία, ικανή να προσελκύει την υγρασία του δέρματος και ό,τι το περιβάλλει (άρα και την υγρασία που υπάρχει στον αέρα). Αυτό σας επιτρέπει να ενυδατωθείτε σε βάθος και ταυτόχρονα να διευκολύνετε την απορρόφηση οποιουδήποτε προϊόντος στο οποίο περιέχεται.

Δερματολογικά ελεγμένο.

 
Διαθεσιμότητα : 100 τεμάχια

Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:


Login
active³ 5.0 · © 2000 - 2016 IPS Ltd · Όροι χρήσης