Λίστα επιθυμιών /
0
0,00

Επιστροφές Προϊόντων


Στην περίπτωση λάθους για το οποίο ευθύνεται η εταιρεία μας σας κάνουμε αντικατάσταση του προϊόντος ή σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση πριν την επιστροφή ενός προϊόντος στην εταιρία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς στο email info@margaritis-cosmetics.gr ή τηλεφωνικά στο: 2310 416614 - 416617 και να εξηγήσετε τους λόγους μη αποδοχής του προϊόντος και επιστροφής του. Στέλεχος της εταιρίας μας θα εξετάσει το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας, δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Επίσης παρακαλούμε να προσέξετε τα εξής σημεία:

• Για ακύρωση παραγγελιών θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας την ίδια μέρα της παραγγελίας σας
• Πρέπει να έχετε επικοινωνήσει την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα που παραλάβατε το προϊόν για να ενημερώσετε την εταιρία. Διαφορετικά δύναται να μη γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή.
• Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση της απόδειξης και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό ή στάλθηκε λανθασμένα.
• Σε κάθε περίπτωση το προϊόν εφόσον επιστραφεί θα πρέπει να συσκευαστεί πολύ καλά και να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή, με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν. (Συσκευασία, οδηγίες χρήσης, απόδειξη κλπ)

  • Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

• Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία, μόνο εάν υπάρχει λάθος δικό της. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί για την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να είναι η ACS κούριερ, διαφορετικά δεν θα γίνεται αποδεκτό το δέμα.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση στην οποία το προϊόν δεν πληρή τους προαναφερθέντες όρους, δεν θα παραλαμβάνεται και θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Στις περιπτώσεις αιτιολογημένης επιστροφής προϊόντων η εταιρεία πιστώνει τα χρήματα στο λογαριασμό σας ή σας προτείνει εναλλακτικές προτάσεις προϊόντων.

•Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας.

Στο φυσικό μας κατάστημα:

Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο μας (μαζί με την απόδειξη αγοράς) και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Login
active³ 5.0 · © 2000 - 2016 IPS Ltd · Όροι χρήσης