Λίστα επιθυμιών /
0
0,00

Natural Vegan Bio-Hair Conditioner 200ml

Vegan Μαλακτική μαλλιών με φυσικά συστατικά σε 4 τύπους 200ml:

  • Strengthening: Vegan Μαλακτική κρέμα για λεπτά και αδύναμα μαλλιά, με απόσταγμα λεβάντας, εκχύλισμα σπόρων τσία και έλαιο καρύδας. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά, πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, με φυσική αρωματική σύνθεση. Δυναμώνει την δομή των μαλλιών, βελτιώνει την αντοχή τους, κλείνει και λειαίνει τα λέπια της τρίχας. Τα μαλλιά αποκτούν μια υγιή, φυσική εμφάνιση και είναι πιο εύκολα στο χτένισμα. Προτείνεται και σε Βίγκαν. Εφαρμογή: Κάντε μασάζ το μαλακτικό στα μαλλιά. Μετά από 3-5 λεπτά ξεπλύνετε με νερό. 
  • Regenerating: Vegan Μαλακτική κρέμα για τραυματισμένα μαλλιά, με απόσταγμα ρόζας της δαμασκηνής, εκχύλισμα λιναρόσπορου και έλαιο λευκού παπαρουνόσπορου. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά, πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, με φυσική αρωματική σύνθεση. Αναζωογονεί την δομή των μαλλιών, ενυδατώνει, μαλακώνει και αυξάνει την ελαστικότητά τους. Τα μαλλιά αποκτούν μια υγιή, φυσική εμφάνιση και είναι πιο εύκολα στο χτένισμα. Προτείνεται και σε Βίγκαν. Εφαρμογή: Κάντε μασάζ το μαλακτικό στα μαλλιά. Μετά από 3-5 λεπτά ξεπλύνετε με νερό. 
  • Smoothing: Vegan Ταχύ Μαλακτικό μαλλιών σε σπρέι για κανονικά και λιπαρά μαλλιά, με απόσταγμα λεβάντας και εκχύλισμα σπόρων τσία που δεν ξεπλένεται. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά, πλούσια σε οξέα φρούτων, αμινοξέα και βιταμίνες, με χαλαρωτικό φυσικό άρωμα. Το μειωμένο ph κλείνει και λειαίνει την δομή των μαλλιών και ομαλοποιεί την αντίδραση των οξέων του δέρματος της κεφαλής. Τα μαλλιά αποκτούν μια υγιή, φυσική εμφάνιση και είναι πιο εύκολα στο χτένισμα. Προτείνεται και σε Βίγκαν. Εφαρμογή: Ψεκάστε τα μαλλιά από απόσταση 20-30cm. Κάνετε μασάζ το μαλακτικό στα μαλλιά και στο δέρμα της κεφαλής. Μην ξεπλύνετε. Χρησιμοποιήστε τακτικά.
  • Moisturizing: Vegan Ταχύ Μαλακτικό μαλλιών σε σπρέι για ξηρά και τραυματισμένα μαλλιά, με απόσταγμα ρόζας της δαμασκηνής και εκχύλισμα λιναρόσπορου που δεν ξεπλένεται. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα και μικροστοιχεία, με χαλαρωτικό φυσικό άρωμα. Ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά και τους χαρίζει ελαστικότητα. Ενυδατώνει το δέρμα της κεφαλής και μειώνει την απώλεια υγρασίας του. Προτείνεται για ευαίσθητα δέρματα, μαλλιά που χρειάζονται ενυδάτωση και σε Βίγκαν. Εφαρμογή: Ψεκάστε τα μαλλιά από απόσταση 20-30cm. Κάνετε μασάζ το μαλακτικό στα μαλλιά και στο δέρμα της κεφαλής. Μην ξεπλύνετε. Χρησιμοποιήστε τακτικά.

Τύπος : 


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:


Login
active³ 5.0 · © 2000 - 2016 IPS Ltd · Όροι χρήσης