Λίστα επιθυμιών /
0
0,00

Natural Care Bio-Hand Creams 100ml

Φυτική Κρέμα Χεριών ΒΙΟ-95% σε 3 τύπους

  • Intensive Regenerating κρέμα για ερεθισμένο και ξηρό δέρμα χεριών. Η κρεμώδης φόρμουλα, βασισμένη σε 95% φυσικά συστατικά περιέχει βούτυρο καριτέ και D-πανθενόλη που εξασφαλίζουν την έντονη αναζωογόνηση της επιδερμίδας, καλμάρουν τους ερεθισμούς και προστατεύουν το δέρμα των χεριών από το ράγισμα, αφήνοντας το σφιχτό και ελαστικό. 
  • Intensive Smoothing κρέμα για σκληρό και ξηρό δέρμα χεριών. Η κρεμώδης φόρμουλα, βασισμένη σε 95% φυσικά συστατικά περιέχει ελαιόλαδο και D-πανθενόλη που παρέχουν έντονη εξομάλυνση του σκληρού δέρματος, προσθέτουν σταθερότητα και ελαστικότητα. Προστατεύουν ενάντια στην υπερβολική ξήρανση και το ράγισμα της επιδερμίδας αφήνοντας λεπτεπίλεπτο και ευχάριστο στην αφή δέρμα.
  • Intensive Moisturising κρέμα για πολύ ξηρό δέρμα χεριών. Η κρεμώδης φόρμουλα, βασισμένη σε 95% φυσικά συστατικά περιέχει βούτυρο καριτέ και προβιταμίνη Β5 που εξασφαλίζουν την έντονη ενυδάτωση του ξηρού δέρματος δίνοντάς του απαλότητα και ελαστικότητα. Προσφέρει ενυδατωμένο και βελουδένιο δέρμα.

Το υπόλοιπο 5% των συστατικών εξασφαλίζει την ευχάριστη εφαρμογή του προϊόντος.

Εφαρμογή: Κάντε μασάζ μικρή ποσότητα κρέμας σε καθαρά και στεγνά χέρια. Χρησιμοποιείτε συχνά.

Εξαντλήθηκε

Τύπος : 


Login
active³ 5.0 · © 2000 - 2016 IPS Ltd · Όροι χρήσης